Klantenkaart inloggen

Loginnaam:
Wachtwoord:
 

 

Nieuw recept

pasta met gerookte zalm en pijnboompitjes

Linee recepten Lees meer »


Test hier of u goed op gewicht bent!Tips


Ben je door het surfen op mijn site enthousiast geworden, en wil jij ook wel wat kilo's kwijt, dan kun je met deze tips alvast een begin maken.

 

Drink jij graag frisdrank, dan is het het beste om dit te vervangen voor water, vindt je deze overgang te groot probeer dan eens siroop, tegenwoordig in zoveel smaken te krijgen, dit kun je aanlengen met water, maar ook met mineraalwater is het heerlijk.

 

Eet je veel wit brood, vervang deze dan voor meergranen of volkorenbrood. Van zonnatura is er een volkorenbrood waar heel veel vezels in zitten, vezels geven je een verzadigd gevoel, en bovendien zijn ze heel gezond voor darmen en stoelgang.

 

Bak in plaats van in boter eens wat meer in olijfolie, het levert ongeveer evenveel calorieen als boter, maar is een stuk beter voor hart en bloedvaten.

 

Eten probeer je maaltijden zo prettig mogelijk te laten verlopen, dek de tafel gezellig, en probeer rustig te eten en goed te kauwen, je zult merken als je dit echt bewust doet dat je minder eet dan wanneer je alles naar binnen schrokt.

 

Bewegen neem eens wat vaker de trap in plaats van de lift. Woon je niet ver bij je werk vandaan, neem dan eens de fiets i.p.v de auto,

 

Misschien vindt je het leuk om na het lezen van deze tips je eigen gewoontes en eetpatroon eens onder de loep te ne men dan kun je ten alle tijden bellen  tel nr: 030-6865269 of een e-mail sturen naar info@linee.nl om een vrijblijvende afspraak te maken.

 

Of Misschien heb je een stel vrienden, vriendinnen of familieleden die eigenlijk ook graag wat meer inzicht in hun eigen eetpatroon zouden willen hebben, dan biedt ik de mogelijkheid om een avond bij u thuis te organiseren. Op deze avond ga ik het een en ander over voeding vertellen, en ga ik met iedereen even persoonlijk zitten om te wegen vetpercentage te meten, en persoonlijke gegevens op te nemen, waarmee ik thuis aan de slag ga om voor iedereen een  berekening te maken wat hij of zij het beste qua hoeveelheid eten op een dag tot zich kan nemen om af te kunnen vallen.

Ook voor deze avonden kan je je rekening indienen bij je Zorgverzekeraar.

 

Verder is het ook mogelijk om samen met een vriend, vriendin vader of Moeder te komen, want als je dan toch besloten hebt om wat aan je leefstijl te veranderen, is het misschien wel zo leuk om mekaar daarin te kunnen stimuleren, en ook hier geld weer wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

 

En ook is het mogelijk om bij u aan huis te komen, dit doe ik alleen als u in IJsselstein woont.